28 avril 2021

Zoals je misschien allemaal had verwacht zal het helaas niet in 2021 zijn dat we het genoegen zullen hebben om elkaar tijdens de 15e editie van onze Belgian Classic Trophy te ontmoeten in de Gedinne paddock. Te veel twijfels, te veel onzekerheden: publiek toegestaan of niet, onder welke voorwaarden, sanitaire regels (minimale afstand tussen busjes, masker dragen,…), open/gesloten drankjes, concert toegestaan ? Al deze twijfels wonnen het van onze hoop en maakte dat we de organisatie voor dit jaar annuleerden. We moeten bovendien toegeven dat de problemen omtrent de Brexit en de twijfelachtige aanwezigheid van de grote horde Britse vrienden ons ook niet meteen optimistisch hebben gestemd. 

Hoewel de term onlangs is ontdaan van enige juridische inhoud, heeft de uitdrukking « iets beheren als een goede huisvader » (geen « faillissement ») ons naar deze trieste beslissing geleid. We hadden geen zin om een hypotheek te nemen op de toekomst van de club of de duurzaamheid van de BCT.

Het wordt dus « tot ziens » tijdens het derde weekend van augustus 2022, maar reken maar alvast: voor een mooi feest!

En nu zonder te zeveren: blijf uitkijken daar bij jullie, zorg goed voor jezelf, we rekenen op jullie allen voor het megafeest van de 15e BCT in augustus 2022.

De CRMB